27 Kasım 2018 Salı

Ateş falı nasıl bakılır

Ateşe Bakma” da denilen bu daha çok Orta Doğu ve Afrika’da yaygındır.
Bu tür fala bakanlara göre; ateşe bakarak gelecek hakkında birtakım şeyler söylemek mümkündür. Bu tür falda, “kor” halindeki ateşi inceleyerek, görülen şekillerden anlam çıkarılmakta ve gelecekle ilgili şeyler söylenmektedir. Ancak, ateşe bakan herkesin geleceği göreceğini sanmak yanlıştır. Bunu başarabilmek için “Medyum” olmak gerekir. Yani, fala bakanda geleceği sezme yeteneği olması gerekir.
Medyumluğun da dereceleri vardır. Bazıları, olacakları, zaman zaman sezerler. Bazılarıysa, olacakları hissederler. Buna “İçe Doğma” da denilir. Bazıları da geleceği olduğu gibi görebilirler. İşte bunlara “Gerçek Medyum” denir. Ateşe bakarak olacakları görebilmek için biraz sezgi yeterlidir. Ancak, şekilleri benzetme yeteneğini geliştirmek şarttır.
Şöminedeki ateşe, kapağı açılmış sobadaki ateşe veya mangaldaki korlara bakılabilir.
Şöyle Bakılır:Gözlerinizi, “kor”a diker ve bir süre gözlerinizi kırpmadan beklersiniz. Çok geçmeden, ateşteki şekilleri fark etmeye başlarsınız. Bu yeteneğiniz zamanla daha da gelişir. Şekiller görünmeye başlandıktan sonra yapılacak iş, onlara anlam vermek, yorumlamaktır.
Ateşte pek çok şekil görülebilir. Ağaçlar, yollar ve akla gelebilecek her türlü şeyi görebilirsiniz. Ancak, güçlü bir medyum değilseniz, başlangıçta sadece basit şekillerle yetinin. Yani, geometrik şekillerden sakının! Ateşte çizgiler, çarpı/çapraz işaretleri, üçgenler, dörtgenler ve yıldızlar (yani, en az üç çizginin kesişmesinden oluşmuş bir şekil) göreceksiniz.
Ateşe bakarken içinizden bir niyet tutabilirsiniz. Mesela, bir isteğinizin olup olmayacağını sorabilirsiniz.
Ateşte “tek çizgi” görürseniz, niyetinizin gerçekleşmesi için biraz vakit geçmesi gerektiği anlaşılır.
Ateşte “yan yana iki çizgi” görürseniz, isteğinizi bazı kimseler engellemeye çalışmaktadırlar. Daha sonra aynı şeyi tekrar ateşe sorabilirsiniz.
Ateşte “yan yana üç çizgi” görürseniz, isteğinizin hiç beklenmedik bir anda gerçekleşeceğini ve sizi şaşırtacağını açıklar.
Ateşte “çarpı/çapraz” görürseniz, ne yazık ki istediğiniz olmayacaktır. Boş yere umutlanmamalısınız.
Ateşte “üçgen” görürseniz, istekleriniz kolaylıkla gerçekleşecek ve sevineceksiniz, demektir.
Ateşte “dörtgen” görürseniz, istekleriniz başkalarının yardımıyla gerçekleşecek demektir.
Ateşte “yıldız” görmek fevkalade iyidir. Yıldız’ın meydana geliş şekli önemli değildir. İsterse,çizgiler kesişmesinden meydana gelmiş olsun, fark etmez!
Ateşında en iyi sayılan işaretlerin en önemlisi “yıldız”dır.
Bir niyet tutmadan ateşe baktığınız zaman “yıldız” görürseniz, büyük bir iyilik olacağına, müjde alacağınıza, çok sevineceğinize işarettir. Bazen ateşlerin içinde aniden bir yıldız parlar. Bu, bütün sıkıntıların geçeceğini, dertlerden sıyrılacağınızı ve mutluluğa erişeceğinizi haber verir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder